(ARCHIEF) - 22-12-2006 - Ontwikkelingen!

We zijn nu niet op toer maar toch zijn er veel ontwikkelingen. Gaande komende dinsdag bijvoorbeeld gaan we aan de slag om de tribune te lakken met de hele ploeg. Woensdag moet alles dan drogen en gaan we een GPS tocht doen, het blijft vakantie toch? Donderdag de andere kant lakken en dan vrijdag een te laat kerst diner. Maandag alle kinderen weer naar school. Trouwens niet alleen de kinderen maar Harrie ook want hij heeft een nieuwe baan! Hij werkt bij het Friesland College als coach bij de afdeling hout en woont in een scheef gezakt huis in Leeuwarden.

Ook de directie is omtrent het nieuwe jaar met nieuwe aanschaffingen bezig. Eén daarvan is het hek op het terrein. Dan voel je nog eens landbezitter. Ze gaan het nog wel groen schilderen en er zitten al gouden paardenkoppen op en het Loge embleem schittert erboven.

Mayke Heessels