(ARCHIEF) - 29-9-2007 - Doorbraak in Amsterdam

We zijn er bijna helemaal klaar voor. De grote doorbraak in Amsterdam. Voor het eerst een langere periode zodat het publiek elkaar kan vertellen hoe leuk het is en dat je dat toch echt niet kunt missen.

Ook twee nieuwe acts: De spiegelentree en Mac -het paard dat gaat zitten (als hij zin heeft, meestal wel). De Spiegelentree wordt nog druk geoefend want dat heeft nogal wat voeten in aarde. In Sittard heeft deze act zijn eerste daglicht gehad en volgens Paulo en Mayke kan het wel wat worden en dat klinkt heel hoopvol.

Mac rent veel buiten als Jans op school is, maar daarna trainen zij ook. Verder is er een nieuwe keukenwagen of liever er is een keukenwagen. Dus bij aankomst van de bouwploeg is er koffie met gebak in een droge, indien nodig verwarmde en windstille ruimte. In de wagen zit een oven, gasplaat met 4 pitten, koelkast, wasmachine, een afwasmachine. Kortom alles wat normaal er altijd niet is.

Zelfs de dagelijkse woonwagen zonder was, afwas en koelmachine is niet zo luxe.
Alleen daarom zou je al zo’n lange tournee maken. Hij is natuurlijk zwaar antiek en zonder papieren maar dat maakt het niet minder knus. Thea gaat er zwaar de scepter zwaaien en verheugt zich er al helemaal op daar voor iedereen te kokkerellen en dan kunnen ook Niels en Jerryt en nog slapen in een eigen duo slaapkamer met wastafel.

Over slapen gesproken, Jonne heeft een fantastische caravan gekocht, een snoepie, een echte Mondriaan/kip en daar slaapt Jonne natuurlijk in.

Mayke Heessels