Voorstellingen

Zanzara heeft een aantal actuele circustheater voorstellingen die door het hele land worden gegeven. Lees hieronder meer over de specifieke voorstellingen per groep. 

 
 
Schermopname (94).png

circustheater zanzara

De actuele voorstellingen van Circustheater Zanzara

Schermopname (82).png

Flamo en la pano

Voelt niet iedereen zich wel eens een roepende in de woestijn? Moet je wel eens op een houtje bijten of zit je gewoon bij de pakken neer? De kunst is dan natuurlijk: gewoon door blijven gaan! En dat is de titel van de nieuwste voorstelling van Circustheater Zanzara; "Il Giro di Ritorno", ofterwijl, "We blijven doorgaan".

 
Schermopname (157).png

Acrobatengroep hirondelles

De actuele voorstellingen van acrobatengroep Hirondelles

hangen-aan-parasol-fotograaf-Luuc-Burgers.jpg

Crèpes de la bete

Het is alweer even geleden dat het beroemde crêpes-restaurant van een vooraanstaande familie op zijn hoogtepunt was. De tijden zijn veranderd en vanuit financiële overwegingen hebben de nazaten het chique restaurant moeten verruilen voor een paar tafeltjes en een keuken in de open lucht. Het is zwoegen en zweten om het restaurant in stand te houden en er voor te zorgen dat de al lang overleden grondleggers van het restaurant zich niet omdraaien in hun graf.

 
Schermopname (156).png

Straattheater Paulo & Mayka

De actuele voorstellingen van straattheater Paulo & Mayka

Schermopname (176).png

Les Temps perdu

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Mauris egestas at nibh nec finibus. Suspendisse nec congue purus. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis. Donec eget risus diam.