Zanzara
Zanzara
Zanzara is de overkoepelende naam van Circustheater Zanzara, Straattheater Paulo & Mayka en acrobatiegroep Hirondelles.
 
 

 
 
 
Schermafbeelding+2018-12-26+om+12.07.20.jpg
Schermopname (82).png

De Zanzara familie

Zanzara is de overkoepelende naam van Circustheater Zanzara, acrobatengroep Hirondelles en straattheaterduo Paulo & Mayka.  We maken al onze voorstellingen met veel passie en plezier, zodat het elke keer weer bijzonder feest is. Op deze website lees je alles wat je wil weten over de Zanzara familie en onze voorstellingen!

Trommelen illustratie

Onze voorstellingen

Zanzara bewijst hoe klein groots kan zijn. Onze voorstellingen zijn kleinschalig en persoonlijk. We maken er met z'n allen iets moois van! Van het roepen een lekker swingend muziekje maken, houtjes sprokkelen en ombuigen naar een gezellige gezamenlijke maaltijd en de pakken oppakken of wegpakken en dat samen met alle andere roependen. Laat dat maar aan Zanzara over, dat zijn toppers in de ommekeer, die maken van noden deugden, van niets een feest en van pakken cadeautjes.

Straattheater Paulo & Mayka

Theater

Bij Zanzara zit theater in het bloed. Elke voorstelling vertelt een verhaal. Als bezoeker word je niet alleen getrakteerd op acrobatisch spektakel maar leer je vaak ook een levensles of twee. 

Muziekant

Muziek

Wij houden van goede muziek. Het liefst zelfgemaakt! Circustheater Zanzara heeft dan ook een eigen liveband!  

Biobar

Duurzaam

Bij Zanzara vinden we het belangrijk dat we het milieu niet te veel belasten. Bij ons dus alleen maar biologische en organische snacks. Geen chemische toileten maar gewoon met zaagsel. 

Stippen.jpg
Circus agenda

Zanzara agenda

Wat er op de planning staat!

 

18 Dec. 2019 t/m 5 Jan. 2020

Kalenderkleinst.jpg

"Todo a bordo”, de nieuwe voorstelling

Locatie: Westergasfabriek, Polonceaukade 28 Amsterdam

2019-2020: ’Todo a bordo’ of in kort Achterhoeks : ‘all hens aan dek!’  weer veel spektakel en heuse circustoeren. Het publiek gaat mee op een heuse reis met een jawel; een cruiseschip. Zo’n schip wat op een varende flat lijkt maar vaak nog hoger breder en dieper. Gelukkig is het een schip uit de 30 er jaren van de vorige eeuw en dus is alles ietwat gedateerd. Natuurlijk krijg je op zo’n reis te maken met het personeel en de overige passagiers. Zo is er een erg chique!? Een ouder echtpaar in de absolute luxery class, zo’n dolende dame van de tweede klas eeuwig op zoek naar de juiste man en in de derde klas een man die wat te verbergen heeft en een kleine jongen die alleen op de wereld lijkt te zijn.

Gelukkig is de kapitein een zelfverzekerde man die het roer goed in handen heeft. Hij wordt daarin ondersteund door zijn eeuwige rechterhand die ook alles onder controle heeft.

In het ruim wordt de machinerie goed onderhouden, geolied en gesmeerd door de stookster en buiten dat alles is er nog een receptioniste die ook de activiteiten organiseert, de boekhouding doet, het orkest zijn plaatsen wijst en het logboek bijhoudt.

Ergens wordt ook nog een drenkeling opgepikt die zich ontpopt als ware charmeur. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke ietwat saaie cruise ware het niet dat u bij Zanzara bent!! bestel uw tickets hier.


6 t/m 8 april 2018

Kalenderkleinst.jpg

Temps Perdu en Crèpes de la Bete

Wie: Paulo & Mayka en Hirondelles. Locatie: Ieper, België

Van 6 tot en met 8 april staan Paulo & Mayka met hun voorstelling "Temps Perdu" op het festival De Gevleugelde Stad in Ieper in België. Acrobatengroep Hirondelles is ook van de partij met hun voorstelling "Crèpes de la Bete". Het festival is gratis toegankelijk en voorstellingen zijn geschikt voor alle leeftijden. 


24 t/m 26 mei 2018

Kalenderkleinst2.jpg

Temps Perdu naar Portugal

Wie: paulo & mayka. Locatie: Santa maria da feira, Portugal

Lijkt het je leuk om een bezoek aan onze voorstelling te combineren met een vakantie naar Portugal? Komt dat even goed uit! Paulo & Mayka staan 24, 25 en 26 mei met hun voorstelling Temps Perdu op het festival Imaginarius in Santa Maria da Feira in Portugal. 

Stippen.jpg

CONTACT

Laat hieronder een berichtje achter of probeer ons te bereiken per telefoon: 0633594695. We zullen terug bellen na het applaus. Een mailtje naar: info@circuszanzara.com mag natuurlijk ook!

 

Waar zijn we nu?

Momenteel zijn we hard aan het trainen voor de wintervoorstelling op het Westergasterrein (Polonceaukade 28, 1014 DA, Amsterdam). Komt u ook kijken?

 
 
Klappende handen illustratie